Forces Sweethearts

The Forces Sweethearts geven een swingend, nostalgisch, theatraal concert met liedjes uit de jaren 30, 40 en 50 in stijl van The Andrews Sisters, die zich kenmerkten door hun unieke driestemmige zang.

Grote hits uit de jaren ’30, ’40 en ‘50 van de vorige eeuw komen voorbij. Denk aan Doris Day, Vera Lynn, The Andrews Sisters en Marilyn Monroe. De concerten zijn gevuld met de meest swingende en ontroerende liedjes uit die tijd, afgewisseld (indien gewenst) met pakkende gedichten, mooie verhalen en geestige anekdotes.

“Stilzitten is geen optie”

Dit alles gehuld in een stijlvol jasje: De kokerrok wordt uit de kast gehaald, de ‘Polkadot’ bikini gestreken, de haren gekruld en de danshakken gepoetst… Ook swingende choreografieën zullen niet ontbreken! 

The Forces Sweethearts spelen op iedere gewenste plek, van theater tot huiskamer, van (kerst) evenement tot zomers tuinconcert. Een paar korte muzikale sets verspreid over de avond? Of liever een aansluitende show van 60 minuten Ieder concert is op aanvraag aan te passen aan uw wensen.

Zing en swing je met ons mee?

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group