StormBringer
Deep Purple Experience

Stormbringer is de meest authentieke Deep Purple tribute band in Nederland en zeker die met de meeste power! De band bestaat uit gelouterde muzikanten met een gemeenschappelijke liefde voor classic rock en Deep Purple in het bijzonder! Een herschepping van het beeld en geluid van Deep Purple met geweldig zelfvertrouwen en sublieme technische uitvoering.

Met oog voor detail van het origineel, maar tegelijkertijd met een energieke en denderende uitvoering van legendarische songs als Highway Star en Burn en het zinderende en meeslepende Mistreated en Child in Time.

Stormbringer beschikt met het DP repertoire over enkele van de meest fantastische stukken rockmuziek die ooit zijn gemaakt, inclusief de meest bekende riff aller tijden in het onovertroffen en onvergelijkbare ‘Smoke on the Water’. Een typische Stormbringer set weerspiegelt het hele spectrum van Deep Purple, vanaf de eerste hit ‘Hush’ uit 1968 tot aan de verrassende reünie van de klassiek MK II line up van 1984.

Ongeacht welke versie van Deep Purple je voorkeur heeft, de Mark I Line up (Ian Paice, Jon Lord, Ritchie Blackmore, Rod Evans, Nick Simper), MK II (Ian Paice, Jon Lord, Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover), Mark’s II & IV (Ian Paice, Jon Lord, Ritchie Blackmore Glenn Hughes, David Coverdale) tot aan de Mark’s VII en VIII (Ian Paice, Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse, Don Airey), met Stormbringer zul je versteld staan van de directe, pure brutale rockkwaliteit waar Deep Purple voor staat. Bij Stormbringer is het Deep Purple materiaal in veilige handen en de ongeëvenaarde heroïsche muziek is nog steeds een genot om mee te maken in een uitvoering met de power die was bedoeld toen het werd geschreven. Klassieke rock verdient een klassieke en authentieke tribute, krachtig, ontroerend, verpletterend!

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Created by Exxion Design