Forever Chemicals
Placebo Tribute

Welkom bij Forever Chemicals, het ultieme Belgisch eerbetoon aan de iconische rockgroep Placebo. Met een passie voor het opwekken van de intense emoties en energie die kenmerkend zijn voor het werk van Placebo, zijn wij een gezelschap van zes muzikanten uit Oost- en West-Vlaanderen.

Gevormd anderhalf jaar geleden, hebben we ons toegelegd op het perfectioneren van de unieke sound  waar Placebo bekend om staat. Elk lid van Forever Chemicals brengt zijn eigen vaardigheden en passie naar het podium, wat resulteert in een krachtige en oprechte hommage aan een van de meest invloedrijke bands in de moderne rockgeschiedenis.

Met een repertoire dat het volledige spectrum van Placebo’s carrière bestrijkt, van de rauwe energie van hun vroege werk tot de diepgaande emotie van hun latere albums, brengen we een meeslepende ervaring voor zowel de doorgewinterde fans als degenen die nieuw zijn in het geluid van Placebo.

Forever Chemicals is klaar om podia te betreden en harten te veroveren met onze passie, toewijding en eerbetoon aan de tijdloze muziek van Placebo. Sta klaar om ondergedompeld te worden in de wereld van emotie, kracht en opwinding die alleen een Placebo-ervaring kan bieden.

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group