TomLogoPNG

The Waiting
Tom Petty Tribute

Tom Petty & The Heartbreakers zijn onze grootste helden; daar maken we geen geheim van.
Sterker nog: we eren hen met de enige tribute aan deze weergaloze band op het Europese continent.
 
Op 2 oktober 2023 is het alweer zes jaar geleden dat de legendarische singer-songwriter Tom Petty ons ontviel. Hoewel Petty en zijn band The Heartbreakers in thuisland Amerika een ware nationale heldenstatus hebben verworven, dreigen ze aan onze kant van de oceaan in vergetelheid te raken.
“Dat mag nooit gebeuren!”, zeggen de mannen van The Waiting stellig. Daarom brengen zij met hun theatershow ‘Running Down A Dream’ het rijke oeuvre van Petty vol passie onder de aandacht van muziekminnend Nederland. “Het valt ons op hoe weinig mensen de naam Tom Petty kennen”, aldus The Waiting. “Maar bij de eerste klanken van ‘Mary Jane’s Last Dance’, ‘Learning To Fly’ of ‘Free Fallin’ begint iedereen spontaan mee te neuriën!”.

Naast deze wereldhits komt ook een greep uit Petty’s verdienstelijke samenwerkingen aan bod: denk bijvoorbeeld aan Travelling Wilburys (de supergroep met o.a. Bob Dylan, George Harrison en Roy Orbison) en Stevie Nicks van Fleetwood Mac. Tot slot worden ook de ‘die-hard fans’ verwend met wat minder bekende, maar daarom zeker niet minder mooie nummers.
Het zestal The Waiting bestaat uit ex-leden van o.a. The Pink Floyd Sound en Les Djinns; bands die in de voorbije jaren op vele grote club- en theaterpodia te zien waren (ja, zelfs op Pinkpop!). Momenteel zijn ze ook met hun eigen werk lekker bezig. Zo werd hun debuutalbum ‘Tea With Gin’ reeds geroemd in OOR Magazine en is single ‘Summertime’ regelmatig te horen op Radio 2 en KINK.
 
Clubshow
Tijdens clubshows spelen we het beste van Petty en zijn fantastische band en is er aandacht voor de vele samenwerkingen die hij tijdens zijn carrière aanging (denk aan Traveling Wilburys en Fleetwood Mac’s Stevie Nicks).

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group