M.O.K.

M.O.K. is een zeer ervaren toetsenist en zanger. Hij heeft in veel verschillende scenes van de muziek wereld gespeeld. Voor de Hindoestaanse muziekscene tot de Reggae scene is hij zeker geen onbekende.

Met de band Reinforcement heeft hij in verschillende voorprogramma’s gestaan van vele grote artiesten o.a. Gyptian en Richi Spice. En in deze scene heeft hij ook zijn naam M.O.K. te danken. Internationale reggae muzikanten waren zo onder de indruk van zijn muzikale interpetaties dat men zei; ” You are born with the keys, man.” En zo werd Arnold Sardjoe “gedoopt” tot Master Of Keyz (M.O.K)

Wat M.O.K. allemaal doet?

De laatste jaren heeft M.O.K. achter gesloten deuren samen gewerkt met verschillende artiesten waarmee hij eigen nummers heeft geproduceerd, en werkt hij ook aan zijn eigen solo nummers.

Na veel ideeën besproken te hebben, heeft hij besloten om M.O.K. Inc. & M.O.K. The One Man Band op te richten en het publiekelijk te maken om de wereld te laten horen en voelen wat M.O.K. kan betekenen in deze muzikale wereld.

Het motto en het doel van M.O.K. luid dan ook “Music and rythm find their way into secret places of the soul… All we want is to let your soul be touched by a beautiful song every day!”

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group