Meatallica
Metallica Tribute

​​Geïnspireerd door Metallica, gebracht met hart en ziel.” De 4 metalpuristen van  Meatallica kunnen nu al terugkijken op jarenlange muzikale ervaring op het hoogste niveau door verschillende succesvolle muziekprojecten die hen gebracht heeft waar men nu staat. Meatallica gaat voor authenticiteit gecombineerd met een no-nonsense attitude.

Ken je het gevoel wanneer al jouw energie naar iets toe gaat waar je op dat specifiek moment mee bezig bent? Je raakt zo gebiologeerd dat je als het ware in een hypnose rollercoaster terechtkomt… Vastberaden en niets of niemand kan jou van jouw stuk brengen… De ongeremde energie die vrijkomt in dat pure moment noemen wij de ‘mania’ en dit is exact waar de heren van Meatallica voor staan! Vier oude rotten in het vak nemen je mee op een energieke reis door de rijke muziekgeschiedenis van ’s werelds invloedrijkste en ‘grootste metalband allertijden’: Metallica.

Naast alle wereldhits zoals Nothing Else Matters, Enter Sandman, Whiskey In The Jar en One brengt Meatallica ook de beste albumpareltjes en bezorgt daarmee de liefhebbers de ultieme Metallica-beleving!

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group