InStock 69

InStock69: Woodstock 2.0 Geworteld in de muzikale periode van de Flower Power jaren 60 en 70 maar dan extra spicy opgediend. A Trip Down Memory Lane. Het Woodstock Festival in 1969 wordt tot op de dag van vandaag nog gezien als een festival van iconische proporties.
De symboliek die daarvan uitging spreekt tot de dag van vandaag nog tot de verbeelding. Broederschap, liefde, vrede en geluk gingen hand in hand met magische al dan niet esoterische, dan wel intense, melodieën die een ieder op dat moment rechtstreeks in het hart raakten en voor grote voldoening en geluk zorgden.

25 jaar en 30 jaar later probeerde men de magie her te beleven door twee grootschalige Woodstock concerten te organiseren, maar de magie en de symboliek van 69 bleef onaangetast.
InStock69 is opgericht met één doel: het gevoel van liefde, vrede en geluk van toen te doen herbeleven door nummers uit Woodstock 69, maar ook daaromheen, met veel passie, plezier en gevoel te brengen.

Bij de optredens van InStock69 lijkt het net of de wereld een beetje beter wordt. Mensen zijn vriendelijk, de muzikanten gepassioneerd en de muziek weergaloos gaaf!

De band bestaat uit 9 gepassioneerde muzikanten die allemaal hun sporen hebben verdiend op de diverse podia en diverse bands. En wat belangrijk is: InStock69 is een hechte band.
Men heeft plezier in het spelen en dat spat er ook tijdens de optredens vanaf! Alle scala van emoties komen voorbij: van het kleine breekbare bij Beautiful People, de rauwheid bij Janis Joplin en het onstuimige bij Born to Be Wild. Of de mystiek bij White Rabbit en de intense schoonheid bij Sarah van Fleetwood Mac.

Alles is vertegenwoordigd en wordt gelardeerd met fantastisch breed uitgezet gitaarwerk, prachtig drum en baswerk wat het volledige ritmische spectrum beheerst en waanzinnig maar ook gevoelig toetsenspel. En als het kan gewoon vergezeld door meerstemmige vocalen. Een optreden om nooit te vergeten!

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group