TinaLogoPNG

Hot Leggs
Tina Turner Tribute

Als Tina Turner Tribute act presenteert Hildegard Smiet zich als: Hot Leggs!

Hildegard is geboren op 10 mei 1963 te Paramaribo, Suriname. Als 11-jarig meisje verhuisde zij naar Nederland, waar haar passie voor zingen en optreden een all time high bereikte. Vanaf dat moment is ze in verschillende formaties actief als zangeres en in de jaren 80 ontstaat haar eerste 5-mans formatie genaamd Hot Leggs.

De Tina Turner Tribute begon eveneens in de jaren 80 nadat de vraag naar Tina Turner nummers met elk optreden groter leek te worden. Een wervelende act met eigen live band was geboren! Uiteindelijk groeit Hot Leggs, de Nederlandse Tina Turner Tributeband, uit tot een heuse 10-mans formatie.

Haar levenservaring is als een kopie van haar voorbeeld, waar zij net als Tina Turner, niet graag over praat. Maar ook in haar stem en uitstraling op het podium zijn grote overeenkomsten te zien met Tina! Echter zal Hildegard haar eigen flair ten allen tijden toevoegen aan haar optredens. Naar eigen zeggen is zij geen exacte kopie van Tina Turner en zal ze ook altijd zichzelf blijven in haar shows.

Hot Leggs is de beste en meest gelijkende Tina Turner Tribute.

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group