Ghost Division
Sabaton Tribute

Ghost Division is de enige Sabaton tribute band ter wereld. Afkomstig uit Nederland reizen ze door heel Europa om jou de ultieme Sabaton ervaring te geven. Gewapend met een gevarieerde setlist, en een decor dat het geheel compleet maakt, zijn ze klaar om de podia in Europa te veroveren. Bereid je voor op een avond vol stevige gitaren, bombastische toetsen en een krachtige zangstem. Dit is Ghost Division – Tribute to Sabaton!
 
Historie band
Ghost Division werd in 2009 opgericht door zes vrienden toen Sabaton aan populariteit won in de wereldwijde metalscene. Na een paar maanden repeteren vroegen ze Pär Sundström (bassist/manager van Sabaton) om een goede naam voor de band te bedenken.
Pär gaf een paar goede opties en de band besloot om vast te houden aan “Ghost Division”, de titel van een geweldig nummer dat nog steeds door Sabaton en Ghost Division wordt gebruikt om elke show weer knallend te openen. Sindsdien is Ghost Division, met support van hun helden vanuit Zweden, continu bezig om de show muzikaal en visueel steeds verder te verbeteren. 

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group