DIAZ

Met coverband DIAZ haal je de zekerheid in huis van een geslaagd muziekevenement. DIAZ legt al zijn passie in de weegschaal om van jouw festival, jouw bedrijfsfeest, jouw privéfeest, jouw trouwfeest, jouw galabal, … een fantastisch muziekfeest te maken.

De sterke stemmen van zowel zangeres en zanger en de professioneel klinkende sound van de topmuzikanten nemen je mee in een muzikale tijdcapsule. Je wordt ondergedompeld in een warm bad van nostalgie. Om nadien weer een frisse douche van hedendaagse hits te krijgen.

Het vertrouwde en toegankelijke repertoire van DIAZ gaat heel breed qua muziekgenres en nummerkeuze. Het zorgt ervoor dat deze coverband in een mum van tijd hun publiek aan zich kan binden. Met keer op keer een overvolle dansvloer. Gedurende de hele show houden zij de aandacht van jouw publiek vast.

DIAZ beschikt over die speciale vaardigheid om mensen snel enthousiast te maken. Geïnteresseerd te houden. Niet voor niks werd DIAZ finalist tijdens Clash of the Coverbands 2012 Benelux. En in de voorbije jaren zijn ze – net zoals goede wijn – alleen nog maar beter geworden. Wordt bevestigd door de vele organisatoren die DIAZ weer opnieuw boeken voor hun volgende editie. Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group