Blink 182
Foute 90’s

Europa’s allergrootste eerbetoon aan de foute 90’s is weer terug op tour! Hun uitverkochte debuut in Melkweg Amsterdam smaakte naar meer. Mega-hits als “All The Small Things” en “What’s My Age Again” vliegen je razendsnel om de oren in deze knalfuif van een live show vol nostalgie, slechte grappen en keiharde klassiekers die het publiek voluit meezingt. Dus trek je stoute Vans of All-Stars maar aan en bereid je beste kickflip voor, want je alternatieve jaren roepen je luidkeels terug!
De energiekste radio hits op het podium: dit is BLINK-182 TRIBUTE.

De supergroup verzameld om de beste nummers van Blink-182 te verwezenlijken zijn de “Dutch Travis Barker”, drum wonder Jordy Kuijpers, befaamde Schotse leadzanger (LEGENDS OF ROCK’s “The MUSE Experience”) Callum Stamp en Green Day/Red Hot Chili Peppers tribute koningen Jeroen van Rijn en Tom Ruys. De gevestigde punkrockers hebben het origineel uit Californië met een chirurgisch fan-oog voor detail ontleed, gepaard met moderne visual projecties. Maar gelukkig zijn de mannen ook niet vies van een beetje puberaal leedvermaak.

Kun jij ook elke noot van “I Miss You” meeblèren in je slechtste Tom Delonge of Mark Hoppus impressie? Losgaan als op de thuisfeestjes van toen? Herleef met BLINK-182 TRIBUTE de gloriejaren van MTV, op hol geslagen hormonen en de meest onverwoestbare meezingers.

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group