BBruceLogoPNG

Barking Bruce

Waar Barking Bruce komt, gaat het publiek nog lang niet naar huis! Want de energieke Vlaamse coverband Barking Bruce bundelt individuele kwaliteiten in net dié nummers waar je als publiek direct op los wilt gaan.

De band serveert een flink dosis grunge, punkrock en hiphop, overgoten met een smakelijke Barking Bruce saus. Denk hierbij aan een stevige Pearl jam klassieker, een punkrock medley waarbij de muren amper overeind zullen blijven staan en verder vette hits van o.a. The Foo Fighters, Blink-182 en Linkin Park. Omdat Barking Bruce louter uit ervaren ras-muzikanten bestaat die de liefde voor alles dat rockt voorop hebben staan, zijn de shows van deze band een ware orgie van energie en enthousiasme, ingekleurd met de nodige rook- en lichteffecten.

De strakke set en overtuigende live performance maakte Barking Bruce de overtuigende winnaar van de roemruchte Clash Of The Coverbands (2015), waarmee het vijftal zich tot de beste coverformaties van de Benelux mag rekenen. Kortom, Rockfeest gegarandeerd!

​Line up: Jef Broes / Guy Roelands / Hans Doomen / Paul De Kooning / Gerard Van Hamburg

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Site build by Box Media Group