Anouk
Tribute Band

In 2009 stond de enige echte Anouk Tribute Band voor het eerst op het grote podium van het Reuring Festival in Purmerend. Dat was zo’n succes, dat ze sindsdien voor meerdere grote evenementen en festivals gevraagd werden. Zo stond de Anouk Tribute Band o.a. op Taaipop; Colmpop; Huis van Oranje; Denekamp Undercover; Oerrock; Popweekend Schagen en als avondvullend programma in Poppodium P3.

De band is opgericht in 2008, na het zoveelste compliment aan de zangeres, dat ze de Anouknummers wel erg goed zong, en dat haar stem zo op die van Anouk lijkt. Zangeres Marit Knuvelder heeft toen in haar muzikale kring de beste muzikanten uitgezocht om zo een geweldige band neer te zetten. De shows staan als een huis en de band weet elke keer het publiek te overdonderen met hun enthousiasme. Stevige rocksongs worden gespeeld, zoals Everything; The Dark; R.U. Kiddin’ Me en Nobody’s Wife en de gevoelige ballads o.a. Lost, For Bitter Or Worse, I Don’t Wanna Hurt brengt menigeen kippenvel.

Ze spelen niet alleen de cd-uitvoeringen van Anouk, maar hebben ook inspiratie opgedaan van live-versies. Zelfs het songfestivalnummer “Birds” staat op hun repertoire.

All Rights Reserved © EW-Bookings 2024

Created by Exxion Design