Schwitzende Muskulierte Männer
Rock & Metal

SMM – Een Eerbetoon aan de Gouden Jaren van Rock en Metal

Sinds 2013 zet deze Molse coverband de podia in vuur en vlam met hun explosieve mix van rock- en metalsongs uit de glorietijd van de classic rock. Met meer dan 10 jaar podiumervaring weet SMM als geen ander hoe ze een show moeten neerzetten die blijft hangen. Hun setlist leest als een eregalerij van rockiconen: van de rauwe kracht van Deep Purple en de grunge van Pearl Jam tot de onversneden heavy metal van Judas Priest en UFO. Elk optreden is een muzikale tijdreis die je meeneemt naar het tijdperk waarin de gitaar heilig was en de muziek puur en onversneden.

Wat SMM echt onderscheidt, is hun onmiskenbare gevoel voor show en spektakel. Ze besteden met oog voor detail aandacht aan elke visuele en vestimentaire nuance. Op hun optredens verwacht je niet zomaar een band, maar een totaalervaring: van ludieke introductievideo’s op groot scherm tot de nodige verkleedpartijen die je meteen in de juiste sfeer brengen. Het glamrockgehalte spat van het podium af, en dat merk je niet alleen aan de muziek, maar ook aan de outfits en de energie die ze brengen.

SMM biedt een unieke dubbele showformule die garant staat voor anderhalf tot twee uur non-stop rockplezier. Met twee shows in één concert krijg je eigenlijk twee bands voor de prijs van één, wat hun optredens tot een feest maakt voor elke rock- en metalliefhebber.

Klaar om teruggevoerd te worden naar de gouden jaren van rock en metal? SMM staat paraat om de rock- en metalharten sneller te laten slaan en elk podium in een glamrockfeest te veranderen. Bereid je voor op een onvergetelijke avond vol muziek, spektakel, en pure rock ’n roll!

All Rights Reserved © EW-Bookings

created by